Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Pindapasta met Cacao en metalen smeermes

€7,50

Graanrepen met Bonne Maman’s pindapasta met cacao

 
Eenvoudig
35 minuten
20 minuten koken

Pindapasta met Cacao en metalen smeermes

€7,50
  • 1 pot Pindapasta met Cacao van Bonne Maman
  • 7 cl ahornsiroop
  • 50 g havermout
  • 50 g gezouten, geroosterde pinda’s
  • 50 g zonnebloempitten
  • 40 g gepofte rijst
  • 50 g boter
  • Fleur de sel (Keltisch zeezout)
Stappen
  1. Doe 180 g Pindapasta met Cacao van Bonne Maman, 4 cl ahornsiroop, 30 g havermout, 30 g pinda’s, 30 g zonnebloempitten, 20 g gepofte rijst en de boter in een steelpan.
  1. Verwarm en roer met een houten lepel tot alles goed gemengd is.
  1. Doe het mengsel in een dikke laag in kleine cakevormpjes.
  1. Meng de resterende pitten met de resterende ahornsiroop en wat olie. Leg dit mengsel in een dunne laag boven op de eerste laag in de vormpjes.
  1. Bak gedurende 20 minuten op 180 °C. De repen moeten goudbruin zijn. Laat volledig afkoelen voordat je ze uit de vorm haalt.
  1. Verwarm lichtjes wat Pindapasta met Cacao van Bonne Maman en spreid deze met een lepel over de repen. Werk af met een snufje fleur de sel erbovenop.

Onze andere creatieve ideeën

Spookmadeleines met Crunchy smeerpasta

Eenvoudig
Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking