
Graanrepen met Bonne Maman’s pindapasta met cacao
Cacahuète
Chocolat
Dessert
Facile
Goûter
Pâte à tartiner
Petit-déjeuner
35 minuten
20 minuten koken

Stappen
- Doe 180 g Pindapasta met Cacao van Bonne Maman, 4 cl ahornsiroop, 30 g havermout, 30 g pinda’s, 30 g zonnebloempitten, 20 g gepofte rijst en de boter in een steelpan.
- Verwarm en roer met een houten lepel tot alles goed gemengd is.
- Doe het mengsel in een dikke laag in kleine cakevormpjes.
- Meng de resterende pitten met de resterende ahornsiroop en wat olie. Leg dit mengsel in een dunne laag boven op de eerste laag in de vormpjes.
- Bak gedurende 20 minuten op 180 °C. De repen moeten goudbruin zijn. Laat volledig afkoelen voordat je ze uit de vorm haalt.
- Verwarm lichtjes wat Pindapasta met Cacao van Bonne Maman en spreid deze met een lepel over de repen. Werk af met een snufje fleur de sel erbovenop.