Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Spookmadeleines met Crunchy smeerpasta

 
Eenvoudig

Voor de madeleines:

  • 250 g bloem  
  • 5 g bakpoeder
  • 200 g rietsuiker
  • 6 cl melk
  • 3 eieren
  • 125 g boter
  • 4 el crunchy smeerpasta

Voor de versiering:

  • 200 g witte chocolade
  • 50 g pure chocolade
Stappen

Voor de madeleines:

  1. Smelt de boter. Meng de bloem, het bakpoeder, de suiker en de eieren in een grote kom. Voeg de melk toe, dan de boter en als laatste de smeerpasta.

  2. Meng tot een gladde massa.

  3. Vul de madeleinevormpjes en laat staan terwijl je de de oven voorverwarmt op 180°C.

  4. Zet 12 minuten in de oven: het deeg moet een bobbel vormen en mooi bruin zijn.

  5. Haal de madeleines uit de oven en laat ze afkoelen op een rooster. 

Om de spookjes te versieren:

  1. Smelt de witte en pure chocolade in twee aparte kommen.

  2. Smeer met een lepel voorzichtig een kleine hoeveelheid witte chocolade over de madeleines om de spoken te maken en teken zigzaglijnen op de madeleines om de mummies te maken.

  3. Gebruik de pure chocolade om de ogen te maken.

  4. Laat nu je creativiteit de vrije loop.

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking