
Spookmadeleines met Crunchy smeerpasta

Voor de madeleines:
-
Smelt de boter. Meng de bloem, het bakpoeder, de suiker en de eieren in een grote kom. Voeg de melk toe, dan de boter en als laatste de smeerpasta.
-
Meng tot een gladde massa.
-
Vul de madeleinevormpjes en laat staan terwijl je de de oven voorverwarmt op 180°C.
-
Zet 12 minuten in de oven: het deeg moet een bobbel vormen en mooi bruin zijn.
-
Haal de madeleines uit de oven en laat ze afkoelen op een rooster.
Om de spookjes te versieren:
-
Smelt de witte en pure chocolade in twee aparte kommen.
-
Smeer met een lepel voorzichtig een kleine hoeveelheid witte chocolade over de madeleines om de spoken te maken en teken zigzaglijnen op de madeleines om de mummies te maken.
-
Gebruik de pure chocolade om de ogen te maken.
-
Laat nu je creativiteit de vrije loop.