Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Bosbessenconfituur

Frozen yoghurt met bosbessenconfituur van Bonne Maman

 
Eenvoudig
4 potjes
3 uur

Bosbessenconfituur

  • 200 g Griekse yoghurt (of dikke yoghurt natuur)
  • 2 tot 3 eetlepels honing of poedersuiker (naar smaak)
  • 4 niet-afgestreken theelepels bosbessenconfituur van Bonne Maman
  • 1/2 theelepel vanille-extract (optioneel)
Stappen
  1. Bereid het mengsel voor. Meng in een kom de yoghurt, honing (of poedersuiker) en vanille (indien gebruikt).  Proef en pas de suiker naar wens aan.
  2. De potjes vullen
    Doe op de bodem van elk potje een lepel bosbessenconfituur.
    Verdeel het yoghurtmengsel erover en vul tot aan de rand.
    Voor een marmereffect kun je lichtjes mengen met een eetstokje of lepel.
  3. Invriezen
    Strijk de bovenkant glad en voeg eventueel een klein stokje toe als je ze als ijsjes uit de vorm wilt halen (optioneel).
    Zet ze 3 tot 4 uur in de vriezer, tot de yoghurt stevig maar niet te hard is.
  4. Tijd om te proeven
    Laat ze voor het eten 5 minuten op kamertemperatuur staan. Dan worden ze romiger.
    Serveer de frozen yoghurt zo of met wat verse bosbessen erop voor een wow-effect.

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking