Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Opgerolde tiramisu met aardbeien en lange vingers van Bonne Maman

 
Gemiddeld
6 tot 8 personen
25 min
2 uur in de koelkast
  • 24 lange vingers van Bonne Maman
  • 300 g verse aardbeien
  • 200 g vloeibare volle room + 30% vet
  • 150 g mascarpone
  • 40 g poedersuiker
  • 10 cl melk
  • Optionele topping: gemalen pistachenoten, eetbare bloemen, chocoladeschaafsel, etc.
Stappen
  1. Leg bakpapier op je werkblad. Snijd dunne plakjes aardbeien (ongeveer 2 mm dik). Leg ze direct naast elkaar op het bakpapier, zodat er een groot vierkant met aardbeien ontstaat (ongeveer 30x30 cm), waarbij je een randje overhoudt op het bakpapier.
  2. Doop de platte onderkant van de lange vingers van Bonne Maman kort in melk. Schik de lange vingers van Bonne Maman op je aardbeienvierkant, in 3 rijen koekjes, met de platte onderkant tegen de aardbeien.
  3. Meng de room, mascarpone en poedersuiker en klop tot een gladde massa. Verdeel het roommengsel gelijkmatig over de koekjes. Zorg er vooral voor dat je de openingen tussen de lange vingers van Bonne Maman goed opvult.
  4. Rol de rol voorzichtig en stevig in de richting van de lange vingers, zonder dat er bakpapier aan de binnenkant van je gebak komt. Leg de opgerolde cake in het bakpapier minstens 2 uur in de koelkast.
  5. Haal de rol uit het bakpapier en leg hem op een serveerschaal. Als er een paar aardbeien ontbreken, vul je de lege plekken op met een paar extra aardbeienschijfjes. Voeg een topping naar keuze toe en serveer gekoeld.

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking