
Aardbeien- en Bonne Maman Lange Vinger Tiramisu Rol
Biscuits à la cuillère
Nagerecht
Aardbeien
Gemiddeld
6 tot 8 personen.
25 minuten
2 uur in de koelkast

Stappen
- Leg bakpapier op je werkblad. Snijd dunne plakjes aardbeien (ongeveer 2 mm dik). Leg ze direct naast elkaar op het bakpapier, zodat er een groot vierkant met aardbeien ontstaat (ongeveer 30x30 cm), waarbij je een randje overhoudt op het bakpapier.
- Doop de platte onderkant van de Bonne Maman lange vingers kort in melk. Schik de Bonne Maman lange vingers op je aardbeienvierkant, in 3 rijen koekjes, met de platte onderkant tegen de aardbeien.
- Meng de room, mascarpone en poedersuiker en klop tot een gladde massa. Verdeel de slagroom gelijkmatig over de koekjes. Zorg er vooral voor dat je de openingen tussen de lange vingers van Bonne Maman goed opvult.
- Rol de rol voorzichtig en stevig in de lengte langs de lange vingers van Bonne Maman, zonder bakpapier aan de binnenkant van de cake. Leg de opgerolde cake in het bakpapier minstens 2 uur in de koelkast.
- Haal de rol uit de vorm en leg hem op een serveerschaal. Als er bij het uit de vorm halen een paar aardbeien ontbreken, vul de lege plekken dan op met een paar extra aardbeienschijfjes. Voeg de topping naar keuze toe en serveer gekoeld.