Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Pindakaas met stukjes en het bijhorende metalen smeermes

€7,50

Tiramisu met crunchy pindapasta

 
Moyen

Pindakaas met stukjes en het bijhorende metalen smeermes

€7,50

Voor de pâte à bombe: 

  • 110 gr witte suiker

    60 ml water
  • 4 eidooiers

Voor de mascarponecrème: 

Voor de tiramisu:

  • 200 ml espresso 
  • 4 el amaretto 
  • 200 gr lange vingers
  • 1 el gezouten pinda’s
  • Cacaopoeder 
Stappen

Maak de pâte à bombe: 

Breng de suiker en het water aan de kook op het vuur tot 121°C. Klop de eidooiers in een schone kom tot een ruban. Giet de hete suikersiroop in een dun straaltje bij de eidooiers terwijl je stevig blijft kloppen, tot de massa licht, romig en afgekoeld is.

Maak de mascarponecrème: 

Roer de mascarpone los in een kom samen met de crunchy pindapasta. Spatel voorzichtig onder de pâte à bombe tot een egale massa. Laat even opstijven in de koelkast. 

Maak de tiramisu: 

Meng de espresso met de amaretto. Doop de lange vingers kort in dit mengsel en leg ze als eerste laag in mooie glaasjes. Verdeel er vervolgens de pinda-mascarponecrème erover. Werk af met een laagje cacaopoeder en enkele gezouten pinda’s. 

  • In samenwerking met Njam!
  • Recept van Wim Ballieu van ‘Sweet & Cosy’
  • Foto van Stephanie Bex

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking