Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Taartjes met frambozenconfituur van Bonne Maman

 
Eenvoudig
45 minuten
15 tot 18 minuten bereidingstijd
  • 200 g bloem
  • 100 g koude boter, in blokjes gesneden
  • 50 g poedersuiker
  • 1 eidooier
  • 1 tot 2 eetlepels koud water
  • 1 snufje zout
  • Frambozenconfituur van Bonne Maman (ongeveer 150 g)
  • Poedersuiker voor de afwerking (optioneel)
Stappen
  1. Het zanddeeg voorbereiden
    1. Meng in een kom de bloem, de poedersuiker en het zout.
    2. Voeg de koude boter in stukjes toe en wrijf deze er met je vingertoppen door tot er een zanderige textuur ontstaat.
    3. Voeg de eidooier en een beetje water toe totdat er een glad deeg ontstaat.
    4. Maak er een bal van, dek af met folie en laat 30 minuten rusten in de koelkast.
  2. De taartjes vormen
    1. Verwarm de oven voor op 180°C (op de heteluchtstand).
    2. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad (tot een dikte van 3-4 mm).
    3. Steek cirkels uit en bekleed hiermee vormpjes voor mini-taartjes of mini-muffins.
    4. Prik met een vork gaatjes in de bodem.
  3. Vullen en bakken
    1. Breng 1 theelepel frambozenconfituur van Bonne Maman aan op elke taartbodem.
    2. Bak gedurende 15 tot 18 minuten, tot het deeg goudbruin is.
  4. Afwerking
    1. Laat de taartjes afkoelen en haal ze dan voorzichtig uit de vorm.
    2. Bestrooi eventueel met poedersuiker.

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking