Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Set kerstspecerijen

€13,50

Mara des Bois-aardbeien

€7,90

Gevlochten taart met aardbeienconfituur en kerstkruiden

 
Facile

Set kerstspecerijen

€13,50

Mara des Bois-aardbeien

€7,90
  • 400gr de farine
  • 100gr de poudre de noisettes complètes
  • 70gr de sucre (roux)
  • 3 cuillère à café d’épices à spéculos (Bonne Maman)
  • 2 pincées de sel
  • 250gr de beurre à température
  • 70gr d’eau
  • 1 pot de Confiture aux Fraises Bonne Maman
  • 1 jaune d’oeuf
Stappen
  1. Meng de droge ingrediënten samen: bloem, suiker, hazelnootpoeder, kruiden en zout.
  2. Voeg daarna de boter in kleine stukjes toe. Wrijf het mengsel goed tussen je vingertoppen tot het kruimelig is, en voeg dan het water toe.
  3. Vorm een bal van het deeg en laat het minstens 30 minuten rusten in de koelkast.
  4. Snijd het deeg in twee delen: 1/3 aan de ene kant en 2/3 aan de andere kant. Rol beide delen uit met een deegroller.
  5. Bekleed een taartvorm met het grootste deel van het deeg. Prik gaatjes in de bodem met een vork en voeg daarbovenop een pot Bonne Maman aardbeienconfituur toe.
  6. Snijd het tweede deel van het deeg in reepjes van ongeveer 1 cm breed. Maak een raster zoals getoond in de video: over en onder elkaar, tot het gewenste patroon ontstaat.
  7. Bestrijk de reepjes met een eidooier.
  8. Bak de taart in een voorverwarmde oven gedurende 40 minuten op 180°C. Laat daarna afkoelen.

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking