Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Aardbeien met verbena

€5,49

Aardbeientaart met Bonne Maman Verbena Aardbeienjam

 
Eenvoudig
40 minuten
30 minuten kooktijd

Aardbeien met verbena

€5,49
Stappen

Ontdek ons ​​recept voor aardbeientaart met Bonne Maman Verbena aardbeienjam. Een heerlijk dessertidee om voor je moeder te maken voor Moederdag.

  1. Begin met het bereiden van het zanddeeg. Om dit te doen, zeef je de droge ingrediënten samen.
  2. Voeg de blokjes boter toe en verkruimel het mengsel tussen je handen tot het een zanderige consistentie krijgt.
  3. Voeg het ei toe en kneed het mengsel tot er een bal deeg ontstaat. Dek af en zet het minimaal een uur in de koelkast.
  4. Maak ondertussen de amandelcrème. Klop de zachte boter met de suiker romig. Voeg het ei, amandelpoeder en de room toe.
  5. Klop alles door elkaar tot een glad mengsel en doe het in een spuitzak in de koelkast.
  6. Rol het deeg uit tot een taartvorm met een diameter van 22 cm.
  7. Zet de taartbodem gedurende 30 minuten terug in de koelkast terwijl je de oven voorverwarmt op 170 °C. Bak het vervolgens 10 minuten.
  8. Giet de amandelcrème op de taartbodem en bak nog 20 minuten. Laat het dan volledig afkoelen.
  9. Bestrijk de taart met de helft van de Bonne Maman Verbena Aardbeienjam.
  10. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd ze in dunne plakjes. Schik vervolgens de aardbeien in een rozet op de jam.
  11. Verdun de overgebleven jam met een beetje water en bestrijk de aardbeien ermee. Bewaar in de koelkast tot u het serveert.

    Je taart is klaar! Eet smakelijk!

    Onze andere creatieve ideeën

    Gratis levering via bpost

    vanaf € 50 aankoop

    Veilige betalingen

    Visa / Mastercard / PayPal

    Persoonlijke boodschap

    in uw pakket

    Zorgvuldige verzending

    in een mooie verpakking