Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Kers Intense

Ravioli in roomsaus, tête de moine-kaas en kersenconfituur

 
4

Kers Intense

Voor 4 personen:

  • 600 g ravioli naar keuze

Voor de saus:

  • 1 tot 2 teentjes knoflook
  • 300 ml slagroom
  • 150 g tête de moine-kaas + voor afwerking
  • Zout / peper / olijfolie
  • 5 blaadjes salie

Om te serveren:

  • Bonne Maman kersenconfituur
  • Rucola
Stappen

Bereid de saus:

  1. Fruit de knoflook in een flinke scheut olijfolie, zonder bruin te worden.

  2. Voeg de salie toe en bak 1 tot 2 minuten.

  3. Giet de slagroom erbij, voeg de kaas toe, breng op smaak met zout en peper en laat ongeveer tien minuten op laag vuur koken..

  4. Verwijder de salie en mix de saus met een staafmixer.

  5. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  6. Bestrijk de bodem van het bord met de kaassaus, leg de ravioli erop en besprenkel opnieuw met de saus.

  7. Garneer met puntjes kersenconfituur, rucola en een paar kaasroosjes en serveer direct.

    Onze andere creatieve ideeën

    Gratis levering via bpost

    vanaf € 50 aankoop

    Veilige betalingen

    Visa / Mastercard / PayPal

    Persoonlijke boodschap

    in uw pakket

    Zorgvuldige verzending

    in een mooie verpakking