Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Gladde pindakaas en het bijhorende metalen smeermes

€7,50

Portobello burger met rode kool en pindasaus

 
4

Gladde pindakaas en het bijhorende metalen smeermes

€7,50

Voor 4 personen:

  • 4 hamburgerbroodjes
  • 200 g gesneden rode kool
  • zout en peper
  • 2 el rijstazijn
  • Veldsla

Voor de saus:

  • 2 eetlepels arachideolie
  • 1 gele ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 eetlepel geraspte verse gember
  • 1 snufje chilipasta
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 4 eetlepels Bonne Maman gladde pindapasta
  • 10 cl water
Stappen

Bereid de rode kool:

  1. Snijd de rode kool in dunne plakjes met een mandoline.

  2. Breng op smaak met zout en peper en besprenkel met de rijstazijn. Zet apart.

Bereid de saus:

  1. Verhit de arachideolie in een pan en fruit de ui 5 minuten. Voeg de knoflook en gember toe, roer en bak 2 tot 3 minuten op laag vuur.

  2. Voeg de chilipasta, tomatenpuree en pindakaas toe en roer.

  3. Voeg het water toe, roer en laat 5 minuten sudderen. Zet opzij.

  4. Bestrijk de portobello's met olijfolie. Kruid met peper en zout en bak in de oven of pan.

  5. Snijd het hamburgerbroodje doormidden en rooster de kruimkant in een pan.

  6. Besmeer beide kanten met pindasaus, leg de rode kool, portobello en veldsla erop en sluit af.

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking