Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Abrikoos Intense

Pim's met abrikozenjam

 
Eenvoudig
9 pims van 5 cm diameter
35 minuten
2u30

Abrikoos Intense

Stappen
  1. Meng het ei, de yoghurt en het vanille-extract in een kom.
  2. Meng en voeg dan het amandelpoeder en bakpoeder toe.
  3. Giet het beslag in een ingevette mini-muffinvorm en bak gedurende 10 minuten op 170 °C.
  4. Haal het uit de vorm en doe het terug in de vorm. Giet de jam erover en zet het geheel 2 uur in de vriezer, zodat het volledig kan opstijven.
  5. Haal de vorm uit de vorm en doop de kant met jam in de gesmolten chocolade om de bovenkant te glazuren.
  6. Bewaar in de koelkast gedurende 3 dagen.

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking