
Minibroodjes met Bonne Maman pure boter Madeleines
Facile
Figue
Goûter
4 personen.
10 minuten

Stappen
- Begin de dag ervoor of minimaal 5 uur ervoor met het bereiden van de witte chocoladeganache.
- Hak de witte chocolade fijn en doe deze in een slakom. Verwarm de room en giet deze 3 keer over de witte chocolade. Roer het geheel met een houten lepel.
- Bedek het met huishoudfolie en laat het een nacht afkoelen in de koelkast.
- Klop de ganache op. Zodra het mengsel een samenhangend geheel wordt, roer je de mascarpone erdoor. Giet de ganache in een spuitzak met een stervormig spuitmondje.
- Snijd de vijgen in dunne plakjes. Snijd de Bonne Maman Madeleines met pure boter in de lengte door. Spuit de witte chocoladeganache op een bodem, leg de vijgen erop en bestrooi met de pistachenoten, die u eerst met een mes fijngehakt hebt.
Je recept is klaar!