
Bonne Maman pure boter geroosterde madeleines met seizoensrood fruit

Ontdek een origineel en heerlijk recept voor Bonne Maman Madeleines met pure boter, geroosterd met seizoensfruit! Een eenvoudig recept dat bij het hele gezin in de smaak zal vallen!
-
Begin met het maken van de slagroom: klop de slagroom op tot slagroom.
-
Voeg, terwijl u blijft kloppen, de poedersuiker, mascarpone en oranjebloesemwater toe.
-
Giet het mengsel in een spuitzak en bewaar het in de koelkast.
-
Meng in een kom de eieren met de suiker, melk en de geschraapte vanille.
-
Snijd de madeleines doormidden en doop ze in het mengsel.
-
Verhit een koekenpan met boter en bak de Bonne Maman pure boter Madeleines 2-3 minuten per kant.
-
Leg een madeleine op de borden, spuit er slagroom op en garneer met rode bessen. Direct genieten! Het dessert is klaar! Genieten!