Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Bonne Maman chocolade-pecannootbrownie

 
Eenvoudig
8 personen.
20 minuten
20 minuten koken

130 g pure chocolade

145 g suiker

3 hele eieren

85 g bloem

10 g cacaopoeder

90 g koolzaadolie

95 g boter

drie snufjes zout

40 g pecannoten

Stappen
  1. Verwarm de oven voor op 180°C
  2. Smelt de chocolade en boter samen in de magnetron of au bain-marie. Zet apart.
  3. Klop in een andere kom de eieren met de suiker en het zout totdat het mengsel wit wordt.
  4. Voeg het boter-chocolademengsel samen met de koolzaadolie toe aan de container.
  5. Voeg de cacaopoeder en de bloem in een fijne straal toe.
  6. Goed mengen tot een gladde pasta ontstaat.
  7. Giet het mengsel in een vierkante of rechthoekige vorm die u vooraf hebt ingevet en met bloem hebt bestoven.
  8. Verkruimel de pecannoten grof en strooi ze gelijkmatig over de brownie.
  9. Bak gedurende 20 tot 25 minuten (pas de baktijd aan afhankelijk van de grootte van de vorm en uw oven)
  10. Serveer warm, nadat u het in vierkantjes heeft gesneden.

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking