
Bonne Mamans brownie met chocolade en pecannoten
Chocolade
Nagerecht
Gemakkelijk
Tussendoortje
Recettes de pâtisseries maison
8 personen
20 min
20 min baktijd

Stappen
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Smelt de chocolade en boter samen in de microgolfoven of au bain-marie. Zet apart.
- Klop in een andere kom de eieren op met de suiker en het zout totdat het mengsel wit wordt.
- Voeg het boter-chocolademengsel samen met de koolzaadolie toe aan de kom.
- Voeg de cacaopoeder en de bloem in een fijne straal toe.
- Meng goed tot er een glad deeg ontstaat.
- Giet het mengsel in een vierkante of rechthoekige vorm die je vooraf hebt ingevet en met bloem hebt bestoven.
- Hak de pecannoten grof en strooi ze gelijkmatig over de brownie.
- Bak gedurende 20 tot 25 minuten (pas de baktijd aan afhankelijk van de grootte van de vorm en je oven)
- Serveer warm, nadat je de brownie in vierkantjes hebt gesneden.