
Bonne Maman chocolade-pecannootbrownie
Chocolade
Nagerecht
Gemakkelijk
Tussendoortje
Recettes de pâtisseries maison
8 personen.
20 minuten
20 minuten koken

Stappen
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Smelt de chocolade en boter samen in de magnetron of au bain-marie. Zet apart.
- Klop in een andere kom de eieren met de suiker en het zout totdat het mengsel wit wordt.
- Voeg het boter-chocolademengsel samen met de koolzaadolie toe aan de container.
- Voeg de cacaopoeder en de bloem in een fijne straal toe.
- Goed mengen tot een gladde pasta ontstaat.
- Giet het mengsel in een vierkante of rechthoekige vorm die u vooraf hebt ingevet en met bloem hebt bestoven.
- Verkruimel de pecannoten grof en strooi ze gelijkmatig over de brownie.
- Bak gedurende 20 tot 25 minuten (pas de baktijd aan afhankelijk van de grootte van de vorm en uw oven)
- Serveer warm, nadat u het in vierkantjes heeft gesneden.