Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Hazelnootpasta met cacao - Ontdekkingsformaat

€2,79

Cookies met een smeuïge vulling van hazelnootpasta met cacao en stukjes pistache

 
Eenvoudig
1 uur
15 minuten baktijd

Hazelnootpasta met cacao - Ontdekkingsformaat

€2,79
  • 4 grote eetlepels hazelnootpasta met cacao van Bonne Maman
  • 125 g bruine suiker
  • 50 g witte suiker
  • 1 ei
  • 250 g bloem
  • 125 g zachte boter
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 theelepel natriumbicarbonaat
  • 120 g chocolade
  • Snufje zout
  • Pistachenoten in stukjes
Stappen
  1. Vorm met een lepel kleine balletjes van de smeerpasta op een bord en zet ze minimaal 30 minuten in de vriezer.
  2. Meng in een om de zachte boter met de twee soorten suiker en het ei, tot er een romige textuur ontstaat.
  3. Voeg dan de gezeefde bloem, de gist, het bicarbonaat en de stukjes chocolade toe. Meng tot een glad deeg.
  4. Neem een ​​portie deeg, druk ze plat in je hand, steek er in het midden een portie 
    bevroren smeerpasta in en vouw het deeg er omheen. Vorm grote ballen en zet de cookies 15 minuten in de vriezer.
  5. Bak ze vervolgens 15 minuten op 180 °C.
  6. Bestrooi ze wanneer ze uit de oven komen met pistachenoten voor een knapperige toets, en klaar! Nu hoef je alleen nog maar te genieten.

Dit heerlijke vieruurtje zal zowel jong als oud bekoren. Ontdek ons ​​recept voor koekjes met pistache en een vulling van Bonne Mamans hazelnootpasta met cacao. Een smeuïg en gul tussendoortje dat zeker in de smaak zal vallen!

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking