
Zachte hartkoekjes Hazelnoot-cacaopasta & pistachestukjes
Chocolade
Gemakkelijk
Tussendoortje
Smeerpasta
1 uur
15 minuten koken

Stappen
- Vorm met een lepel kleine balletjes van de spread op een
op een bord en zet ze minimaal 30 minuten in de vriezer. - Meng in een slakom de zachte boter met de twee soorten suiker en het ei,
tot er een romige textuur ontstaat. - Voeg dan de gezeefde bloem, de gist, het bicarbonaat en de chips toe
chocolade. Meng tot een gladde pasta. - Neem een portie deeg, druk het plat in je hand en voeg er een hartje aan toe
van bevroren spread in het midden en sluit af. Vorm grote ballen en plaats ze
de koekjes 15 minuten in de vriezer. - Bak ze vervolgens 15 minuten op 180°C.
- Wanneer u ze uit de oven haalt, bestrooi ze dan met pistachenoten voor een knapperige toets.
en klaar! Nu hoef je alleen nog maar te genieten.