
Cookies met een smeuïge vulling van hazelnootpasta met cacao en stukjes pistache
Chocolade
Gemakkelijk
Tussendoortje
Smeerpasta
1 uur
15 minuten baktijd

Stappen
- Vorm met een lepel kleine balletjes van de smeerpasta op een bord en zet ze minimaal 30 minuten in de vriezer.
- Meng in een om de zachte boter met de twee soorten suiker en het ei, tot er een romige textuur ontstaat.
- Voeg dan de gezeefde bloem, de gist, het bicarbonaat en de stukjes chocolade toe. Meng tot een glad deeg.
- Neem een portie deeg, druk ze plat in je hand, steek er in het midden een portie
bevroren smeerpasta in en vouw het deeg er omheen. Vorm grote ballen en zet de cookies 15 minuten in de vriezer. - Bak ze vervolgens 15 minuten op 180 °C.
- Bestrooi ze wanneer ze uit de oven komen met pistachenoten voor een knapperige toets, en klaar! Nu hoef je alleen nog maar te genieten.