Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Zachte hartkoekjes Hazelnoot-cacaopasta & pistachestukjes

 
Eenvoudig
1 uur
15 minuten koken
  • 4 grote eetlepelsBonne Maman hazelnoot- en cacaopasta
  • 125 g bruine suiker
  • 50 g witte suiker
  • 1 ei
  • 250 g bloem
  • 125 g zachte boter
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 theelepel zuiveringszout
  • 120 g chocolade snufje zout
  • Gemalen pistachenoten
Stappen
  1. Vorm met een lepel kleine balletjes van de spread op een
    op een bord en zet ze minimaal 30 minuten in de vriezer.
  2. Meng in een slakom de zachte boter met de twee soorten suiker en het ei,
    tot er een romige textuur ontstaat.
  3. Voeg dan de gezeefde bloem, de gist, het bicarbonaat en de chips toe
    chocolade. Meng tot een gladde pasta.
  4. Neem een ​​portie deeg, druk het plat in je hand en voeg er een hartje aan toe
    van bevroren spread in het midden en sluit af. Vorm grote ballen en plaats ze
    de koekjes 15 minuten in de vriezer.
  5. Bak ze vervolgens 15 minuten op 180°C.
  6. Wanneer u ze uit de oven haalt, bestrooi ze dan met pistachenoten voor een knapperige toets.
    en klaar! Nu hoef je alleen nog maar te genieten.

Voor een heerlijke snack die zowel jong als oud zal bekoren, ontdek ons ​​recept voor pistachekoekjes met een smeltende kern van Bonne Maman hazelnoot en cacaopasta. Een smelt-in-de-mond en royaal recept dat zeker in de smaak zal vallen!

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking