Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Gladde pindakaas en het bijhorende metalen smeermes

€7,50

Baskische burnt cheesecake met pindapasta

 
Facile

Gladde pindakaas en het bijhorende metalen smeermes

€7,50

Voor de cheesecake:  

  • 1 kg verse kaas
  • 200 gr kristalsuiker
  • 1 vanillestokje, het merg
  • 5 eieren
  • 40 gr maïszetmeel, gezeefd
  • 250 gr zure room
  • 45 gr Bonne Maman Pindapasta

Voor de afwerking: 

Stappen

1. Neem een grote kom en doe er de verse kaas, de suiker, het merg van de vanillestok, de eieren, het maïszetmeel, de zure room en de pindapasta in. Roer goed onder elkaar met een garde. 

2. Neem een springvorm met een diameter van 26 cm en bekleed deze met bakpapier. Giet er het cheesecakebeslag in. Plaats de cheesecake vervolgens gedurende 50 minuten in een voorverwarmde oven van 220°C. De bovenkant moet donkerbruin en bijna verbrand lijken, terwijl het midden nog wiebelig is. 

3. Laat de cheesecake op kamertemperatuur afkoelen. Zet vervolgens in de koelkast om volledig af te koelen, bij voorkeur een nacht. 

4. Werk de cheesecake nog af met extra toefjes pindapasta en vers fruit alvorens te serveren. 

  • In samenwerking met Njam!
  • Recept van Wim Ballieu van ‘Sweet & Cosy’
  • Foto van Stephanie Bex

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking