
Perenchocolade Charlotte met Bonne Maman Pure Butter Madeleines

Ontdek een origineel gastronomisch recept voor Charlotte met Madeleines Pur Beurre Bonne Maman met peer en chocolade! Een heerlijk dessert om te delen met familie of vrienden!
- Smelt de chocolade en de kokosmelk au bain-marie. Pureer ondertussen de zijden tofu tot een gladde massa.
- Voeg de gesmolten chocolade en de zijden tofu toe en mix het geheel tot een gladde crème ontstaat. Giet de room in een slakom, dek af met huishoudfolie en zet hem 4 uur in de koelkast.
- Schil de peren en snijd ze in plakjes. Vang de chocoladecrème op en doe deze in een spuitzak.
- Bekleed de bodem van een springvorm met een diameter van 18 cm met een vel bakpapier. Plaats de Bonne Maman Pure Butter Madeleines langs de rand van de vorm, met de ronde kant naar het midden.
- Spuit een laag chocoladecrème op de bodem en langs de zijkanten van de vorm om de Bonne Maman Pure Butter Madeleines af te sluiten.
- Leg de plakjes peer erop en strooi er 2 verkruimelde madeleines overheen. Bedek het geheel met de rest van de chocoladecrème, strijk het glad en zet het enkele minuten in de koelkast voordat u het serveert.
-
Haal de charlotte uit de vorm en versier deze met plakjes peer en chocoladeschaafsel. Geniet van uw dessert!