Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Bosbessenconfituur

Bonne Maman bosbessenconfituur individuele harttaartjes

 

Bosbessenconfituur

Voor het deeg:

  • 160g zachte boter
  • 160g suiker
  • 2 eieren
  • 300g bloem
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1/2 theelepel zout
  • 25cl volle room

Voor de slagroom:

  • 15cl volle room
  • 3 eetlepels mascarpone (optioneel)
  • 2 eetlepels poedersuiker
  • 1/2 vanillestokje
  • Een potje Bonne Maman bosbessenconfituur
Stappen
  1. Klop de boter met de suiker tot het mengsel wit is. Voeg de eieren toe, dan de bloem met het bakpoeder en zout. Giet de room erbij en klop op.

  2. BBeboter en bloem een ronde cakevorm en giet het beslag erin. Bak in de oven op 160°C gedurende 1u15.

  3. Snijd het vanillestokje doormidden en schraap de zaadjes eruit. Klop vervolgens de koude slagroom op met de mascarpone en voeg de vanillezaadjes en poedersuiker toe. Giet de slagroom in een spuitzak met een gladde punt.

  4. Haal de taart uit de oven en laat ongeveer twintig minuten afkoelen voordat je hem eruit haalt. Snijd na het afkoelen de bovenkant van de taart in zodat je een plat oppervlak krijgt en snijd de taart vervolgens in 2 horizontale plakken. Snijd met een hartvormig uitsteekvormpje hartjes uit de cake.

  5. Bestrijk een hart royaal met Bonne Maman bosbessenconfituur en werk af met slagroom.

  6. Bedek met een tweede hart. Bestrooi met poedersuiker en versier naar wens, bijvoorbeeld met een paar verse bosbessen.

 

Onze andere creatieve ideeën

Bolusgebakjes met confituur

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking