
Ronde koekjes met chocolade voor het vieruurtje

Stappen
- Meng in een kom bloem, suiker en zout.
- Voeg de boter in kleine stukjes toe en wrijf het deeg met je vingertoppen.
- Voeg het ei toe en meng met een spatel tot je een stevig beslag bekomt.
- Maak er een bal van en rol het deeg uit tot het 2-3 mm dik is.
- Steek de koekjes uit met de ronde koekjesvorm.
- Leg ze op een bakplaat en bak ze 10 minuten op 200 °C. Laat ze afkoelen.
- Opbouw van de koekjes:
Bestrijk de helft van de koekjes rijkelijk met Bonne Maman hazelnoot- en cacaopasta.
Sluit af met een tweede koekje, zodat een torentje ontstaat.
Druk zachtjes aan. De smeerpasta moet aan de randen iets zichtbaar zijn. - Presentatie:
Doe de koekjes in een brooddoos, zodat je ze makkelijk in een rugzak kunt stoppen.