
Bonne Maman Frambozenchocoladerepen met lange vingers
Biscuits à la cuillère
Nagerecht
Gemakkelijk
Tussendoortje
7 of 8 maten
5 minuten
20 min in de koelkast

Stappen
- Leg de frambozen in een strakke, gelijkmatige laag op de bodem van de vorm. Je kunt kleine individuele vormpjes gebruiken (zoals een siliconenvorm voor financiers) of een grote cakevorm.
- Smelt de witte chocolade au bain-marie. Voeg de gesmolten chocolade in een dunne laag toe aan de frambozen (zonder ze volledig te bedekken). Druk aan om de chocolade te verdelen en zet de vorm 5 minuten in de vriezer terwijl je wacht op de volgende stap.
- Smelt de pure chocolade au bain-marie. Voeg de gesmolten pure chocolade toe aan het vorige mengsel; deze keer moeten de frambozen bedekt zijn. Druk nogmaals aan om het mengsel gelijkmatig te verdelen.
- Leg een Bonne Maman lange vingers in elk mini-vormpje of leg ze in laagjes in je cakevorm. Druk ze voorzichtig in de gesmolten chocolade om ervoor te zorgen dat ze goed plakken.
- Zet 20 minuten in de koelkast en haal uit de vorm. Als je een cakevorm gebruikt, snijd de repen dan voorzichtig in stukken met een mes dat je in heet water hebt verwarmd. Eet ze gekoeld op!