Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Een verhaal van gulzigheid

Een voorproefje van de kindertijd, authentieke smaken, knowhow van vandaag: welkom bij Bonne Maman!

Het Het 
verhaal verhaal 
van van 
Bonne Bonne 
Maman Maman 
begint begint 
in in 
Biars-sur-Cère, Biars-sur-Cère, 
een een 
dorp dorp 
gelegen gelegen 
tussen tussen 
de de 
Cère Cère 
en en 
de de 
Dordogne, Dordogne, 
in in 
het het 
hart hart 
van van 
een een 
genereus genereus 
land, land, 
bekend bekend 
om om 
zijn zijn 
talrijke talrijke 
boomgaarden boomgaarden 
en en 
fruitbomen. fruitbomen. 
Hier Hier 
maakte maakte 
Jean Jean 
Gervoson Gervoson 
zijn zijn 
eerste eerste 
jam, jam, 
met met 
rijp rijp 
fruit fruit 
en en 
suiker, suiker, 
net net 
als als 
thuis. thuis. 
Zo Zo 
werd werd 
echte echte 
knowhow knowhow 
ontwikkeld, ontwikkeld, 
die die 
door door 
de de 
jaren jaren 
heen heen 
werd werd 
geperfectioneerd. geperfectioneerd. 
Voor Voor 
zijn zijn 
jams jams 
koos koos 
Jean Jean 
Gervoson Gervoson 
de de 
naam naam 
“Bonne “Bonne 
Maman”, Maman”, 
de de 
bijnaam bijnaam 
die die 
aan aan 
de de 
grootmoeders grootmoeders 
van van 
de de 
familie familie 
werd werd 
gegeven. gegeven. 
Een Een 
warme warme 
en en 
tedere tedere 
naam, naam, 
perfect perfect 
voor voor 
deze deze 
jams jams 
die die 
zo zo 
genereus genereus 
zijn zijn 
alsof alsof 
ze ze 
door door 
een een 
moeder moeder 
voor voor 
haar haar 
kinderen kinderen 
zijn zijn 
bereid. bereid. 
Deze Deze 
naam naam 
is is 
Suzanne, Suzanne, 
de de 
vrouw vrouw 
van van 
Jean, Jean, 
die die 
het het 
met met 
een een 
pen pen 
overtekent overtekent 
op op 
de de 
eerste eerste 
potten, potten, 
die die 
al al 
bedekt bedekt 
zijn zijn 
met met 
hun hun 
geruite geruite 
deksel. deksel. 
Sinds Sinds 
die die 
dag dag 
is is 
Bonne Bonne 
Maman Maman 
er er 
altijd, altijd, 
bij bij 
het het 
ontbijt ontbijt 
of of 
tijdens tijdens 
familiehapjes, familiehapjes, 
om om 
een een 
​​gastronomische ​​gastronomische 
pauze pauze 
te te 
begeleiden begeleiden 
of of 
om om 
een een 
​​dessert ​​dessert 
de de 
finishing finishing 
touch touch 
te te 
geven. geven. 
Als Als 
een een 
uitnodiging uitnodiging 
om om 
de de 
tijd tijd 
te te 
nemen nemen 
om om 
plezier plezier 
te te 
hebben: hebben: 
dip dip 
je je 
lepel lepel 
in in 
de de 
pot, pot, 
praat, praat, 
lach, lach, 
onthoud... onthoud... 

In de loop van de tijd is het assortiment Bonne Maman-producten uitgebreid: koekjes en gebak, compotes, yoghurt, smeersels, desserts... Altijd met dezelfde filosofie: eenvoudige recepten met kwaliteitsingrediënten, met zorg bereid, om degenen van wie we houden te plezieren. Het beste na zelfgemaakt!

Het
geheim
van
Bonne
Maman?
Veel
knowhow...
en
veel
liefde!
Voor Voor 
de de 
smaakvolle smaakvolle 
jams jams 
kiest kiest 
Bonne Bonne 
Maman Maman 
het het 
beste beste 
dat dat 
de de 
natuur natuur 
te te 
bieden bieden 
heeft: heeft: 
in in 
de de 
zon zon 
gerijpte gerijpte 
vruchten... vruchten... 
precies precies 
zoals zoals 
die die 
uit uit 
de de 
tuin! tuin! 
Van Van 
compotes compotes 
tot tot 
smeersels, smeersels, 
van van 
yoghurt yoghurt 
tot tot 
gebak: gebak: 
ongeacht ongeacht 
het het 
product product 
besteedt besteedt 
Bonne Bonne 
Maman Maman 
aan aan 
al al 
zijn zijn 
creaties creaties 
dezelfde dezelfde 
zorg. zorg. 
Altijd Altijd 
met met 
de de 
eenvoudige eenvoudige 
en en 
natuurlijke natuurlijke 
ingrediënten ingrediënten 
van van 
de de 
recepten recepten 
van van 
weleer: weleer: 
vanille, vanille, 
verse verse 
boter, boter, 
goede goede 
eieren... eieren... 
Voor Voor 
het het 
grootste grootste 
plezier plezier 
van van 
alle alle 
fijnproevers! fijnproevers! 
Knowhow
Vraatzucht
liefde lus

Deskundigheid is in de loop van de tijd volwassener geworden

Bij Bonne Maman is de tijd onze beste bondgenoot: datgene wat we aan de vruchten geven om in de zon te bloeien tot ze perfect rijp zijn, en vervolgens dat van koken, langzaam en voorzichtig, dat de essentie van het fruit behoudt en zijn smaken onthult. Dit geduld is de sleutel tot de authentieke en genereuze recepten van Bonne Maman. Elke jam, elk koekje, elk dessert getuigt van deze knowhow die door de jaren heen is opgebouwd en staat garant voor heerlijke en geruststellende recepten.

Gulzigheid ...in alle onschuld!

Met Bonne Maman is verwennerij een genot waar je lichtjes van kunt genieten! Onze recepten, alleen, met familie of vrienden, roepen herinneringen op aan de snacks en zelfgemaakte desserts van weleer, bereid met liefde. Bonne Maman is de belofte van een traktatie die goed is voor uw moreel en uw smaakpapillen!

Zorgen voor degenen van wie we houden

Het delen van een Bonne Maman-moment betekent het versterken van de banden die ons verenigen met degenen van wie we elke dag houden. Een lepel jam als ontbijt, een koekje in een schooltas, een dessert dat gedeeld werd met de familie: zoveel kleine details en bewijzen van genegenheid. En voor Bonne Maman een manier om u te helpen voor uw dierbaren te zorgen, om momenten van zoetheid te creëren waarin de tijd lijkt stil te staan.

Jam
Taarten
Compotes
Yoghurt
Verspreidt

Het plezier van fruit

Het begint allemaal met fruit dat in het open veld wordt gekweekt, geplukt als het rijp is en vervolgens zo dicht mogelijk bij de plek wordt verwerkt waar het is geoogst. Met het kleine extraatje van Bonne Maman: deze knowhow van slowcooking, door de jaren heen geperfectioneerd, om de smaak te behouden en de levendige kleur van het fruit te onthullen. Het resultaat? Een authentiek recept: fruit, suiker, citroensap… en dat is alles! Een filosofie
verkrijgbaar in vele klassieke geuren, met smaken uit de kindertijd, maar ook het Intense-assortiment, met meer fruit en minder suiker, of zelfs originele en eigentijdse creaties, zoals Strawberry Guava. En altijd het plezier van deze textuur met lekkere stukjes fruit, in een pot die herkenbaar is tussen duizenden.

Eenvoudige en smakelijke recepten

Galettes, taartjes, financiers, madeleines met pure boter… Bonne Maman zet de traditie van de grote klassiekers van de patisserie voort. Tijdloze recepten, met zorgvuldig gekozen ingrediënten en zonder kleurstoffen, die ons meteen terugvoeren naar onze kindertijd!

Alle schatten van de tuin in een mooie glazen pot

Dankzij hun slowcooking zijn de
Bonne Maman-compotes onthullen alle rijkdom van tuinfruit. Aardbeien, frambozen en vlierbloesems, perzik, abrikoos en verbena, of appel met natuurlijke vanille... Deze creatieve recepten combineren smeltende stukjes fruit met een bloemige of kruidige toets voor een uniek resultaat. Zo lekker als een echt dessert, kunt u op elk moment van de dag genieten van Bonne Maman-compotes, voor een pauze vol frisheid... en verrukkingen!

Zachte yoghurt

Heerlijke stukjes smeltend fruit, geplaatst op een zachte en romige yoghurt: dit is het frisse en intense recept voor Bonne Maman Fruit en Yoghurt, verkrijgbaar in zes heerlijke smaken. Vind ook de vanille-yoghurt van Bonne Maman, bereid met verse volle melk en natuurlijke vanille met lange infusie. Meer dan alleen yoghurt, echte desserts die elke maaltijd omtoveren in een moment van plezier en comfort.

Royale smaken om te delen

Bonne Maman breidt zijn knowhow uit door nieuwe royale en heerlijke smeersels te bedenken. Met zorg bereid en gegarandeerd zonder palmolie combineert de hazelnoot-cacaopasta de rijkdom van chocolade met heerlijke, zacht geroosterde hazelnoten. En om de geneugten te variëren, biedt Bonne Maman ook originele creaties, zoals de pindapasta of de nieuwe pinda- en cacaopasta. Romige texturen, zowel in een gladde versie als met knapperige stukjes verkrijgbaar... Met familie of vrienden is het moeilijk om je lepel er niet meerdere keren in te dopen!

Levering via BPOST

gratis vanaf 50€ aankoop

Veilige betalingen

Visa/Mastercard/PayPal

Gepersonaliseerde zoete noot

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking